L’agrupació Mediterrània Dansa (AMD) està de celebració. Enguany la colla Belluguets ha guanyat el campionat de Catalunya en categoria aleví. Aconseguir la primera posició ha estat una de les fites més importants de l’AMD des de la seva creació l’any 2000.

La colla Belluguets està formada per l’Aniol, l’Arnau, l’Aroa, en David, la Griselda, en Jordi, la Lídia, la Mar, la Marina, en Martí, la Mercè, la Queralt, en Quirze, en Sergi , la Txell i la Victòria. tots són dansaires molt joves; entre 6 i 11 anys , la majoria d’ells en formen part des de ben petits quan van començar a aprendre sardanes i danses tradicionals a l’AMD.

Tot i tractar-se d’un grup d’infants, han millorat dia a dia i han demostrat que amb il·lusió, esforç i constància es poden aconseguir grans avenços. Aquesta fita no podria haver estat assolida sense l’impuls i lideratge de la seva monitora, la Lídia Surroca, que ha sabut despertar l’interès per la sardana i engrescar-los als assajos fet que no es senzill a aquestes edats.

Des d’un primer moment, l’objectiu va ser participar-hi, que els infants visquessin l’experiència de viure un campionat d’aquestes dimensions, independentment del resultat final, i així es va proposar als pares i mares a principi de temporada ja que una entitat com l’AMD només pot tirar endavant amb la complicitat i compromís de tothom.

Així doncs, avui també tots junts: pares i mares, membres de junta, monitors i com no podria ser d’una altra manera, els balladors de les tres colles, especialment Belluguets, estem de celebració i ens sentim molt orgullosos de la feina ben feta i de contribuir a tenir viva la nostra dansa: la sardana.

Share This